Zoek
English
  Studiegidsen 2005-2006
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica > Bachelor Biologie

Voorwoord 

Deze gids bevat zowel algemene als gedetailleerde informatie over het Onderwijsinstituut Biowetenschappen van de Radboud Universiteit te Nijmegen en over het studieprogramma van de Bacheloropleiding Biologie dat door dit onderwijsinstituut wordt verzorgd. De Bachelor Biologie omhelst drie zogenaamde 'tracks', t.w. de Biologie, de Medische biologie en de Milieu-Natuurwetenschappen.

Het Onderwijs- en Examenreglement van de Bacheloropleiding Biologie is te vinden via www.biowetenschappen.science.ru.nl.

Alle algemene informatie voor studenten over de universiteit, wonen-leven-welzijn, financiën, studiefinanciering, toelating en inschrijving, dienstverlening, voorzieningen voor studenten, verenigingen en organisaties voor studenten, student en rechtspositie (studentenstatuut) en bovendien alle nuttige adressen en telefoonnummers zijn te vinden in het Vademecum en studentenstatuut. Dit is (net als deze studiegids) verkrijgbaar bij het Secretariaat Biologie. De informatie uit het Vademecum is ook te vinden via de nieuwe homepage van de Dienst Studentenzaken: www.ru.nl/studentenzaken.

Het Onderwijsinstituut Biowetenschappen hanteert de privacyregeling en maakt dus geen persoonlijke feiten publiekelijk.

De gids is primair bedoeld als hulpmiddel voor de student. Indien je, als gebruiker van de gids, op onduidelijkheden of onjuistheden stuit, of als je suggesties hebt, meld die dan bij de studieadviseur of bij het Secretariaat Biologie.

De redactie stelt zich niet aansprakelijk voor consequenties voortvloeiende uit eventuele tekortkomingen in deze gids. Derhalve kunnen géén rechten worden ontleend aan deze studiegids!