Zoek
English
  Studiegidsen 2010-2011
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica > Bachelor Informatica en Informatiekunde

Informatica: Wijzigingen en overgangsregelingen 

Voor iedereen geldt: mocht je meer dan 2 cursussen moeten vervangen of kom je door voorgestelde regelingen in de problemen, neem dan contact op met je studieadviseur.

Raadpleeg de studiegids van vorige jaren als je nog cursussen uit een ouder programma moet doen of neem contact op met je studieadviseur.

Laat overgangsregelingen altijd vastleggen door de examencommissie.

Een aantal cursussen is van naam veranderd. Dit is gedaan ten behoeve van de duidelijkheid. Vooral de opleidingscommissie Informatica en Informatiekunde heeft hiervoor haar best gedaan.

De inhoud van deze cursussen verandert niet, tenzij uit de onderwijsevaluaties is gebleken dat dat wel zou moeten. 

cursusnaam oud

cursusnaam nieuw

Lerende en Redenerende SystemenData Mining
Systeemarchitectuur 1: Processen en ProcessorenProcessen en Processoren
Systeemarchitectuur 2: Geheugen, Distributie, NetwerkenGeheugen, Distributie, Netwerken                                   
Formele MethodenSemantics of Logic Programming
Research & Development 3: bachelorscriptieBachelorscriptie

 

 

 

 


Tweedejaarscursussen (met ingang van september 2010):

Inleiding Filosofie: Deze cursus is met ingang van dit jaar vervangen door de Schrijfvaardigheidscursus die in het eerste kwartaal van het tweede jaar staat gepland. Voor deze cursus moet je je inschrijven. Ten tijde van het samenstellen van deze gids was er nog geen informatie beschikbaar over deze cursus.

Voor alle overgangsregelingen geldt: Indien blijkt dat deze regelingen onverenigbaar zijn of overlap vertonen met het gedeelte van het bachelorprogramma dat de student al heeft voltooid dan dient in overleg met de studieadviseur (Peter Achten) een alternatief programma op te worden gesteld. Uiteraard dient dit programma voor goedkeuring voorgelegd te worden aan de examencommissie.