Zoek
English
  Studiegidsen 2011-2012
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica > Bachelor Informatica en Informatiekunde

Voorwoord 

In deze studiegids tref je de studieprogramma's aan van de Bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde van de Radboud Universiteit Nijmegen voor het collegejaar 2011-2012.

Behalve informatie over de studieprogramma's en cursussen bevat deze gids ook gegevens over de onderwijsorganisatie, de procedures en de studentenvoorzieningen. De informatie is ook te vinden op www.ru.nl/iii/. Via de links op www.ru.nl/iii/ kom je terecht bij alle relevante informatie voor de opleidingen en het instituut.

Algemene informatie voor studenten over de Radboud Universiteit, studeren, financiën, wonen, studiefinanciering, toelating en inschrijving, dienstverlening voor studenten, verenigingen en organisaties en bovendien alle mogelijke nuttige adressen en telefoonnummers kun je vinden op de site van de RU www.ru.nl/studenten. Het Studentenstatuut vind je daar onder het kopje "regelingen " .

Om een goede communicatie tussen onderwijsinstituut en studenten mogelijk te maken dien je bij de inschrijving aan de Radboud Universiteit je Radboud-emailadres te activeren zodat je aangemeld kunt worden bij onze emaillijst.

N.B. Voor onze communicatie zullen wij uitsluitend gebruik maken van dit officiële Radboud-emailadres. Als je een forward instelt, ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je bereikbaar blijft.

De inhoud van deze gids heeft betrekking op het studiejaar 2011-2012. Deze gids is met zorg samengesteld. Niettemin kan deze gids onjuistheden bevatten, o.a. door ontwikkelingen binnen de opleidingen, het instituut of de faculteit. Voor eventuele onjuistheden kunnen de samenstellers niet verantwoordelijk worden gehouden. Aan de inhoud van deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.

Op- of aanmerkingen kunnen worden doorgegeven aan mw. drs. Vera Kamphuis, e-mail , en mw. Yella Kleijnen, e-mail .