Zoek
English
  Studiegidsen 2012-2013
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Letteren > Master Communicatie- en Informatiewetenschappen

Voorwoord 

Welkom bij deze digitale studiegids van de masteropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. In deze gids vind je informatie over de verschillende programma's van de éénjarige masteropleiding. Meer informatie over de tweejarige researchmaster Communicatie- & Informatiewetenschappen/Taalwetenschappen kun je vinden in een aparte studiegids. Er wordt naar gestreefd de tekst van deze gids zo actueel mogelijk te houden.

Deze studiegids behandelt de toelatingseisen, de opzet en de inhoud van de opleiding en haar programma(‘s) in het studiejaar 2012-2013. Hier vind je alle informatie over de studie, zoals doelstellingen en eindtermen van de opleiding, cursusbeschrijvingen, tentamenroosters, en praktische informatie. Daarnaast wordt beknopte informatie gegeven over de organisatie van de faculteit en de voorzieningen voor studenten.

Mededelingen vanuit de opleiding worden gedurende het collegejaar verspreid via de opleidingspagina's van de facultaire website, of in de digitale leeromgeving Blackboard; zaken die betrekking hebben op afzonderlijke cursussen worden in de desbetreffende Blackboardmodules aangekondigd. De officiële Onderwijs- en Examenregeling (OER) van de verschillende opleidingen staat op de website van de faculteit en is in te zien bij de studentenadministraties.

Op het moment van (online) publiceren van deze gids (juni 2012) kan het zijn dat gegevens (onder meer met betrekking tot docenten en literatuur) soms nog niet of slechts deels bekend zijn. De opleidingen doen hun best om die gegevens voor de zomervakantie beschikbaar te stellen. Raadpleeg deze gids dus regelmatig en in ieder geval voor over te gaan tot aanschaf van literatuur.

Bij aanvang van het collegejaar (in 2012 is dat op 3 september) mag de student ervan uitgaan dat de tekst van deze gids bijgewerkt is.